Ispovesti bivših klijenata, sadašnjih prijatelja

Skidanje crne magije svedočenje klijentkinje

Vidovita Šeherzada mi je pomogla da se oslobodim crne magije

Oslobodila se crne magije uz pomoć Vidovite Šeherzade

Bivša klijentkinja se javila u emisiju da se zahvali Šeherzadi

Pre nego što sam upoznala Šeherzadu bila sam na 17 različitih mesta, ali vidljivih rezultata nije bilo. Ćerka i ja smo bile očajne, izgubile smo poverenje u ljude koji se navodno bave time. Došle smo po prepopruci – i dalje skeptične, ali nismo imale izbora jer smo živele u totalnom haosu – po pitanju zdravlja, posla, napretka, ljubavi itd. Dešavalo se da ćerka ima napade gušenja, nije čak ni vodu mogla da pije… Lekari iz Hitne Pomoći bili su zaprepašćeni jer je moja ćerka u jednom trenutku umirala a posle 10-ak minuta izgledala kao da se ništa nije desilo. Dijagnoze su potvrdjivale da je zdrava ali to uopšte nije bilo tako. Bila je na korak od samoubistva, što potvrdjuje i oproštajno pismo koje sam pronašla… Pismo prenosim u celosti:

Bako, mama! Sve sam vas mnogo volela. Izvinite zbog nekih grešaka koje sam pravila. Želela sam da sve bude dobro u mom životu. Vi ste mi pružile sve što ste mogle.

Ono što mi se u zadnje vreme dogadja, ovaj pritisak u glavi i telu nije mogao da se izdrži. Imala sam nadu da će mi svi oni kod kojih smo bili pomoći ali meni je samo još gore. Bolje ovako što se završilo nego da me gledate i svi patite zbog mene. Nisam više mogla da hodam, govorim mislim, mučim… Ne znam da li sam neke grehe ja ispaštala ili je to viša sila. Borila sam se ali je to bilo jače od mene.

Voli vas vaša Dana.

Ja kao majka samo Bogu mogu da zahvalim da me je u zadnjem trenutku uputio Šeherzadi koja je odmah rekla da smo došli u zadnjoj fazi crne magije koja se obično zvršava ili samoubistvom ili na neuro-psihijatriji.

Brzo je preduzela mere i pristupila svom radu. Tražila se strogo i striktno pridržavanje njene terapije. Već posle prvih nekoliko dana na naše iznenađenje poboljšanje je bilo očigledno.

Kada smo došle na kontrolu posle 40 dana bile smo preporodjene. Vratio nam se osmeh na lice, vratilo se i zdravlje, sreća, samopouzdanje i duševni mir. Ponovo živimo normalan život. Od ovog dogadjaja prošlo je 5 godina i skoro sam posetila Šeherzadu da joj kažem da mi se ćerka udala za Grka, da je dobila sina i da je puno pozdravlja.

OVO NE PIŠEM DA BI REKLAMIRALA ŠEHERZADU VEĆ DA BI LJUDI ZNALI DA ZAISTA POSTOJI NEKO KO SE NE IGRA TUDJIM ŽIVOTIMA VEĆ ZAISTA MOŽE DA POMOGNE.

Nikolić Slavica iz Beograda

Bio sam u sretnom braku iz kog imam dvoje male dece. Imam svoju kuću i restoran koji je super radio.

Odjednom sam počeo sa se loše osećam, bio sam umoran, razdražljiv i nisam imao volje ni za čim. Sa ženom su krenule svakodnevne svadje. Počeli smo da se udaljavamo. Posao je stao i nisam više mogao ni plate da isplaćujem radnicima. Na kraju sam zatvorio restoran. Ja sam upao u depresiju. Žena je uzela decu i otišla da zivi pod kirijom. Bio sam očajan.

Došao sam kod Šeherzade po preporuci prijatelja ali nisam znao da li postupam ispravno jer se ne razumem u te stvari. Slušao sam je ali nisam registrovao, kao da sam bio izgubljen. Pročitala je neke molitve na Arapskom, salila mi olovo i tada kao da sam se probudio. Počeo sam da plačem. Pustila me je 5 minuta i tek posle toga sam počeo da komuniciram i razumem i sebe i nju.

Kada je završila s tretmanima dala mi je zapise od kojih je rekla da ne smem da se odvajam i da moram da se pridržavam terapije 40 dana. Takodje mi je rekla da ću na kontrolu doći sa ženom. Nisam joj verovao a želeo sam.

Žena sa decom mi se vratila nakon 7 dana. Posle 2 meseca restoran mi je ponovo zaživeo. Drugim rečima, sve je opet na svom mestu. Imao sam puno sreće u toj nesreći da sam naišao na Šeherzadu koja zaista dobro zna šta i kako radi.

Hvala joj još jednom.

Slavko V. iz Užica

Živim sa mužem i 2 sina i relativno smo bili sretni do pre 2 godine. Moj stariji sin Marko je bio uspešan u sportu, imao verenicu i bio dobar student.

Prvo je napustio sport i studije pa nakon toga i raskinuo veridbu. Muž i ja smo bili u šoku, nismo znali šta se dešava. Sa sinom više nije moglo da se komunicira. Najviše je bio ljut na mene. Počeo je da mi prebacuje nebitne stvari koje su se dogodile pre 20 godina kao na primer: „ Ti meni nisi kupila tada kad sam želeo lutku Hi-Mena već si mi uzela neku jeftinu kopiju!“ Danima je histerisao na mene zbog takvih nekih nebitnih stvari. Bilo je evidentno da tu nisu čista posla. Bio je agresivan, ljut, nervozan, lupao je vratima… Počela sam da osećam strah. Obišli smo privatne psihijatre, bioenergetičare, razne magove i hodže. Ništa nije moglo da se uradi, bilo je sve gore.

Jednog dana pročitala sam za Šeherzadu. Morala sam i tu da probam.

Samo ću reći neizmerno sam zahvalna i sretna. U moju kuću je vraćena stara ponovo sretna harmonija i ljubav. Sin mi se odmah vrato na studije i ponovo je onaj stari sin, nasmejan i raspoložen. Bez Šeherzadinih amajlija se više ne usuđujem da budem jer nas zaista štite od zla.

Zahvalna porodica Jovanović iz Hamburga, Nemačke

Mediji o Šeherzadi

Pogledajte moja gostovanja na televizijama

Ja sam Dubravka Bijelić, novinarka lista Magična Zona koja piše o Šeherzadi 15 godina i samim tim pratim njen rad:

U moru njih, ona je jedna od retkih za koju mogu kazati da sam se uverila u ono što potpisujem kad pišem o njenom radu. Jedino sam od njenog članka doživela da me njeni klijenti traže da se zahvale meni lično što su je pronašli i napokon zaista našli spas i rešenje. Obično zovu 40 dana nakon tretmana i zahvajuju: „Da niste vi objavili, mi je ne bi našli. Hvala vam!“

Kao novinar mogu da kažem da je lep osećaj kad znam da sam delom zaslužna što je neko uz moju pomoć (pisanjem) pronašao Šeherzadu a samim tim ponovo vrati svoj mir, sreću ili decu na pravi put.

Dubravka Bijelić