ŠEHERZADA NAJJAČI I NAJUSPEŠNIJI ORIJENTALNI BELI MAG SA ISKUSTVOM OD 30 GODINA RADA.
KONTAKT 064/127-0008

Vidovita Šeherezada

Gospođa Šeherzada je jedini svetski priznat orijentalni beli mag na našim prostorima. Kada spomenemo ove titule, njima prethode godine školovanja, učenja i prakse.

Dar Vidovite Šeherzade

Kao i kod mnogih ljudi sa specijalnim sposobnostima, dar Vidovite Šeherezade se prenosio linijom preko ženskih članova porodice. Svoje školovanje i put ka postajanju orijentalnog maga započela je u Istanbulu, a dovršila preko jednog hodže iz Ankare koji joj je mentor i dan danas. Nakon školovanja vraća se u Srbiju gde nastavlja svoju misiju da pomaže našim ljudima u nevolji.

Skidanje magije Kuranom

Školovanje u orijentalnoj sredini joj je otvorilo mnoga vrata pa je tako naučila i nove metode koje se ne koriste na ovim prostorima, pa u kombinaciji sa nekim lokalnim metodama, razvila je sopstvene metode pomoću kojih besprekorno obavlja sve magijske radnje. Postoji jedna anegdota iz Šeherezadinog života koja se odnosi na njena putovanja po Evropi gde se jednom prilikom sastala sa jednim državnim zvaničnikom koji je bio blizak predsedniku te zemlje. Vidovita Šeherezada se sastala sa šefom držame u tajnosti i spram ozbiljnosti takvog sastanka, nikada nije otkrila detalje zbog svetog kodeksa diskrenosti rada sa ljudima.

Pozovite vidovitu ŠeherzaduViber poziv ŠeherzadaWhatsApp poziv Šeherzada

Po čemu se ističe?

Kao što je već poznato, magija se deli na belu i crnu – a kako vidovita Šeherezada kaže, crna je delo đavola dok bela oslobađa i čisti. Osobe pod crnom magijom su pod ogromnim uticajima negativne energije i to reflektuju na svoju okolinu i zbog toga magija mora da se skida i uklanja na sve moguće načine kako bi se ta osoba stabilizovala i imala dobar i srećan život. Uz pomoć Kurana i molitvi iz njega udruženo sa drugim medotama koje praktikuje, vidovita Šeherezada skida sve oblike crne magje, prokletstva, uroke, sihire i slično.

Magija zapisi Kurana

Poznata je i po tome što pravi zapise koje piše štapićem od specijalnog drveta sa mastilima u različitim bojama što im daje dodatnu moć. Ti zapisi najbolje rade kada ih osobe nose stalno uz sebe.
Pored svih naših ‘lokalnih’ vidovnjaka koji se ističu, vidovita Šeherezada je interesantan primer zbog svojih orijentalnih magijskih metoda. Upravo zbog svoje svestranosti i poznavanja mnogo oblika magije, možda će rešiti neki problem koji do sad ni jedan drugi mag ili vidovnjak nije mogao.

Belom magijom da boljeg i srećnijeg života

Belom magijom možete postići mir, sreću, uspeh, ljubav i blagostanje kakvo oduvek priželjkujete.

Magična kuglaBela magija je snažno povezana sa pozitivnom energijom. Jednostavno rečeno, bela magija se koristi da donese mir, sreću i ljubav. Ova magija se može koristiti i za pomoć ljudima koji su zavijeni crnom magijom. Bela magija se nikad ne koristi u zlonamerne svrhe. Kada je bacate na stvari i sa negativnim razmišljanjem i namerom da nekom nanesete štetu nećete imati nikakav efekat.